lördag 25 maj 2024

Baerbock stämmer en twittrare för att ha utnämnt henne till ”världens dummaste utrikesminister”!

”En ondskefull DIKTATOR vinner valet med 87 procent. . .
. . . medan den gode DEMOKRATEN förbjuder ett genomförande av valet” (enligt grundlagens bokstav).
 


 

 Baerbock stämmer en twittrare för att ha utnämnt henne till ”världens dummaste utrikesminister”!



I Sverige skulle det vara svårt att avgöra vem som skulle vinna en motsvarande enkätundersökning hos Huvudkrymparligan på nätet, den ene ministern är värre än den andre. . . inklusive de tidigare s-ministrarna med Ann Lindhe som värdig representant för det politiskt bipolära s-garnityret som nu, i likhet med den brokiga högerregeringen i Rosenbad sitter i knät på Pentagons generaler.

Den tyske utrikesministern var inte särskilt nöjd med priset och kräver att enkätens upphovsman ska dömas till fängelse.

Kan hennes intoleranta karaktär ha med hennes gener att göra? undrar vän av ordning. Waldemar Baerbocks var den tyska utrikesministerns nazistiske farfar och personakten som gjordes upp över ledande nazister efter kriget visar att hans ”akt indikerar att han hade läst Hitlers 'Mein Kampf' och var 'helt på nationalsocialismens sida',” [1].

Och det är inte första gången som Annalena Baerbock, som ofta och gärna tar många stora ord i sin mun och kritiserar förtryck i olika länder, nu angriper sina motståndare. För några veckor sedan fördömde hon också en entreprenör för att ha gjort en satirteckning av henne och andra politiker på en affisch.



 Tyskarna hånar henne nu på grund av hennes låga tolerans för yttrandefrihet:

·        ”Jag kan inte vänta på att domstolen slutligen ska bekräfta att hon är vad hon kallas.”

·        ”Hon måste sluta fred med att Gud och världen som gärna berättar för henne att hon är 'världens dummaste utrikesminister'.”

·        ”Tyska politiker och staten har blivit en patetisk röra. De har gjort det olagligt att säga vad man tycker.”


Källa: @elOJOen: https://t.me/Irinamar_Z/37201?single

 


Så ska den mediala terrorismens representanter tas, med sanningen!

Che Guevara förfäktade alltid att ”revolutionärer räds inte sanningen”. Men sanningen har våldtagits i en omfattning som aldrig tidigare sedan den 24 februari 2022. 

Se den bifogade videon [1] om hur en iransk universitetsprofessor ger en vulgär brittisk journalist en intellektuell snyting som heter dug!

SvT:s kvinnlige journalist som skulle kommentera begravningen av den iranske presidenten nyligen, antydde i stället att det rådde feststämning i landet. En journalistisk misär av värsta slag av ett land, folk och stat som sedan 1979 har gjort motstånd och besegrat USA:s sanktioner och ekonomiska krig. Tel Aviv å sin sida vågar inte utmana Iran en gång till efter att nyligen ha förnedrats inför öppen ridå efter att Iran skickade iväg sju höghastighetsmissiler som slog ner på en israelisk militärbas efter att ha besvarat den israeliska aggressionen tidigare.

Förmodligen är denna påstådda journalist skolad med samma kurslitteratur som britten i den följande videon (med engelskt tal och spansk undertext). Eller är hon en av Shahens anhängare som gjorde sorti 1979 av Irans miljonmassor?

Den iranske universitetsprofessorn ger britten och hans tevetittare en briljant politisk föreläsning om det rådande politiska landskapet i Iran och på planeten idag, ett USA-imperium med sina underordnade filialer i Europa på dekis och en ny intressant uppåtstigande världsordning som syns i horisonten men som bara är i sin linda.

[1] VIDEO:

https://vimeo.com/950292754



VARNING FÖR KÄNSLIGA SEKVENSER!!

DE visar den sionistiska armén som för bort hundratals kroppar från Al Shifa-sjukhuset i november 2023. När Israel lämnade tillbaka kropparna rapporterade läkarna att vitala organ hade tagits bort.

@DAVlDcu: https://t.me/DAVlDcu/13021




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.