fredag 19 april 2024

Israeliska Fakenews om deras attack mot Iran

 

Den iranska televisionen informerade igår allmänheten om att de tre explosioner som hördes, och som USA-medier presenterade som missilnedslag, i själva verket var smällarna från de iranska luftvärnsbatterierna som sköt ner de tre israeliska drönarna.



Israeliska Fakenews om deras attack mot Iran

Den israeliska pressen publicerar ett foto från 2022 som ska föreställa explosioner av israeliska drönare den 18 april, 2024.

Medan SvT sysslar med en obegriplig journalistik om en iransk video som det statskontrollerade svenska mediet påstår sig ”analysera” som bara bekräftar vad iranierna hävdar och IAEA bekräftar.

Vad försöker SvT bevisa med att publicera den iranska videon som om den vore importerad från planeten mars? Gurun Bert Sundström har för sin del sin "militära analys" klar av de tre israeliska drönarna som han på fullt allvar utan att skratta menar håller "Iran på mattan"! Jo, jo, är detta det "oövervinnliga Israel" så. . .


1. Iranska källor försäkrar att: det ägde inte rum någon attack med MISSILER mot Iran. Det existerar ingen fara i kärnkraftsanläggningarna, det är normalt på gatorna och det pågår inget möte i det Högsta Militära Rådet.

Det var oidentifierade drönare som sköts ner!

Allt tyder på att det hela var en mediemanöver där västerländska medier, som ABC News var verktyget som hade uppgiften att sprida lögnen genom att oansvarigt citera ”amerikansk militär personal” [1].

Märk väl datumet för den israeliska krigsmaktens Twitter, publicerad av Jerusalem Post den 9 augusti 2022 där de anklagar Hamas för att ha avfyrat en raket över Gaza..


2. Israel använder ett fotografi av Gaza från augusti 2022 för att ”bevisa” effekterna av attacken mot Iran igår.

Vad som exploderade var en mediabomb. Israel försöker helt enkelt tvätta sitt ansikte efter det massiva iranska svaret som bekräftade att staten Israel inte är oövervinnelig [2].

 

Samma Twitter från 2022 användes igår av Jerusalem Post för att bevisa hur en "explosion hördes i gryningen, Kl. 0:40 den 19 april 2024.

@DAVlDcu

[1] https://t.me/DAVlDcu/12595

[2] https://t.me/DAVlDcu/12600?single

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.